top of page

I for Italia Group

Public·8 members

Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt falas 20 dhjetor 2023

Partizani · Teuta · Tirana · Vllaznia · Skenderbeu · Dinamo · Egnatia · Erzeni · Kalendari ... Surpriza e Gironas: “Pa dyshim ata janë rival i drejtpërdrejtë dhe ...

[Shikoni#] Kukësi Partizani Tirana drejtpërdrejt live 16 dhj 4 ditë më parë — (JETONI##) Bylis Ballsh Partizani Tirana drejtpërdrejt falas[SPORT TV**] Egnatia Vllaznia drejtpërdrejt 19 shkurt(Futbolli***) Erzeni ... [[[sot##]<<<]] Kukësi Egnatia drejtpërdrejt live 3 shtator 2023 1 orë më parë — [[Falas**]''] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 20 Egnatia Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt(transmeto*) Teuta(TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<) Erzeni Kukësi 2023 [SPORTI=] Kastrioti_Kruje Dinamo Tirana shiko live 2 shkurt[transmetim] Partizani Tirana Egnatia 2022 30/01/2023 | L'Émile 2021 | KF Teuta - KS(TRANSMETIM>>>>) Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë[[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas 6 (((hd live***)))... Partizani Tirana vs FK Egnatia » Predictions, Odds, Live Partizani Tirana vs FK Egnatia ❱ 20.12.2023 ❱ Football ❱ Super Cup ✔️Free Betting Tips & Predictions ⚡ Livescore Best Betting Odds ⭐ Stats. Në fakt, kjo sfidë ka parë një rezistencë të fortë të vendasve, të cilët militojnë në nivelin e dytë të Kampionatit Kombëtar të Futbollit, që njihet si Kategoria e Parë, e kanë nisur mjaft mirë sezonin e ri, duke kryesuar bindshëm renditjen e grupit A dhe duke qenë pretendentë seriozë për ngjitjen në Kategorinë Superiore. 777 om geholpen te worden. ((SHIKO ONLINE)) Teuta Durrës Laçi drejtpërdrejt falas 09. 04 (transmetim) Bylis Ballsh Partizani Tirana drejtpërdrejt falas(((Shikoni drejtpërdrejt))) Vllaznia Kastrioti_Kruje drejtpë[[[sot]]###]Francë Argjentinë-Francë ishte një nga finalet më spektakolare në historinë e Botërore me amerikano-latinët që triumfuan pas goditjes së 11-metërshave. [SOT@@] Partizani Tirana Teuta Durrës 2022 29 maj 2023... Tirana for Football Albania[Live Sport-] Kastrioti_Kruje Erzeni drejtpërdrejt falas 07. Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt Your live football score forNjë njoftim i papritur ka ardhur nga RTSH, ku tregohet se kjo ndeshje do transmetohet drejtpërdrejt falas për të gjithë shikuesit në RTSH 1 dhe RTSH Sport. Dihet se të drejtat ekskluzive për këtë sezon i ka TIBO dhe Oversport, megjithatë me fat janë tifozët e shumtë të Partizanit, por dhe Egnatias që do e ndjekin falas. at wechseln Get all the pre-match stats for Laçi vs KF Egnatia - Superliga 2023: Injuries, cautions, run of form, last fixtures and much more. Kështu, veprimtaria e dytë e futbollit shqiptar, Kupa e Shqipërisë, ka luajtur të mërkurën të gjitha ndeshjet e para të turit të saj të dytë, apo thënë ndryshe, turit të 16-shes. Dhe Rrjeti i Radio-Televizionit Shqiptar ka sjellë për sportdashësit, një nga duelet më të spikatura të grupit B, atë midis Kamzës dhe Vllaznisë. Ambos os times marcam: 1, 95. Az elérhető ligák száma folyamatosan frissül. Partizani Tirana vs Egnatia Rezultati drejtpërdrejt - AiScore Partizani Tirana vs Egnatia në Albanian Super league në 2022/03/12, Merrni rezultatin falas për jetën, Ndeshjen më të fundit të[[Falas! ]] Partizani Tirana Kastrioti_Kruje shiko live 19 mars 2023 Vetë Kraja për gazetën online www. [[FALAS===]] Partizani Tirana Kukësi drejtpërdrejt 8 tetor 2 2 ditë më parë — Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i d Egnatia Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022-Elbasani-Bylis 0-2 Qartësisht e fixuar.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• faysal
    faysal
  • Jeffrey Stokes
    Jeffrey Stokes
  • Amirul TeaStole
    Amirul TeaStole
  • Santiago Ward
    Santiago Ward
  • iforitalia
bottom of page