top of page

I for Italia Group

Public·8 members

Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt live 20 dhjetor 2023

7 dhj 2023 — Tirana Partizani Tirana drejtpërdrejt live 3 dhjetor 2023 Sh ... ... [SHIKO TV***] Partizani Tirana Egnatia drejtpërdrejt 30. Taulanti ndihej ...

Fitoftë më i miri Në prag të nisjes së Festivalit të 62' të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar, këngëtari i njohur, Kastro Zizo Stivi Ushe hap natën e parë të Fest 62: Emocioni është ndryshe nga herët e tjera Përpara ngritjes së siparit të Fest 62, këngëtari që do të hapë edhe natën e parë të këtij eventi magjik, Fest 62 për gjithë shqiptarët. Festivali do të transmetohet edhe në Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut Festivali i 62 i Këngës në Radio Televizionin Shqiptar do të arrijë tek çdo shqiptar kudo në botë. Partizani Tirana vs Egnatia Live Currently, Partizani Tirana rank -, while Egnatia hold - position. Looking to compare H2H stats on both teams? Here, you can find their match live, hightlights, ... ((SHIKONI!!!)) Dinamo Tirana Egnatia transmetim i drejtpërdr 2 orë më parë — Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 5 nëntor 20 4 nën Tirana Partizani Tirana 2022 3 dhjetor 2023 TV Check out all Egnatia ... Laçi Partizani Tirana drejtpërdrejt 1 nëntor 2023 (transmeto*) Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt live 25 maj 2023[[[Transmetim>>]!! ]] Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt) KF Tirana (2. ) 4-2-3-1 1:2 Sat ... Verdhezinjtë kaluan në Chelsea kualifikohet në EFL Cup, Brojës i anullohet gol Chelsea mbajti gjallë shpresat për të ngritur Kupën EFL me një kthesë mahnitëse të vonshme përballë Newcastle në Napoli merr 4 “shuplaka” nga Frosinone, i thotë lamtumirë Kupës Çmenduria e radhës e ka emrin Frosinone, që eliminoi Napolin në Kupën e Italisë duke fituar 4-0 brenda në “Maradona”. Lukaku, i trishtuar pas Champions me Interin: Courtois zbulon prapaskenat "Lukaku? U emëruar kapiten i Belgjikës pas finales fatkeqe të Champions League, donin ta gëzonin. Kreu | Radio Televizioni ShqiptarLajme Shko tek Rtsh24 Mbyllet nata e parë e Fest 62, një mbrëmje plot emocione, muzikë të përzgjedhur dhe batuta Umberto Tozzi elektrizon skenën e Fest 62: Dua të bëj një koncert live në Shqipëri Këngëtari i njohur italian, Umberto Tozzi ka elektrizuar skenën e Festivalit të Këngës në Radio Televizionin Shqiptar duke interpretuar Emra të spikatur nga fusha të ndryshme të artit, njihuni me jurinë e Fest 62 Këngët pjesëmarrëse në Fest 62 do të kalojnë këto 4 natë në “lupën” e emrave të mëdhenj Fituesja e “Junior Fest", Viola Gjyzeli interpreton në Festivalin e 62-të të Këngës në RTSH Këngëtarja Viola Gjyzeli ka qenë e ftuara e veçantë e Festivalit 62 në Radio Televizionin Shqiptar ku interpretoi këngën Fest 62/ Xhuliano Dule shkakton të qeshura në Pallatin e Kongreseve: Jam versioni njerëzor i barit që u kultivua në Lazarat Aktori i njohur, Xhuliano Dule është një nga bashkë prezantuesit e Fest 62, ndërsa hyrja e tij këtë mbrëmje ishte ndryshe Fest ’62, Adelina Ismajli: Ftesa për t’iu bashkuar Festivalit, nderi më i madh që më është bërë në jetë Diva e muzikës shqiptare, Adelina Ismajli është rikthyer pas shumë vitesh, ndërsa jo vetëm do të ngjitet në skenën e Shpat Deda debuton në Fest 62': Ky event më jetëgjati në trevat shqipfolëse Këngëtari i njohur Shpat Deda është shprehur mjaft i emocionuar para nisjes së Festivalit të Këngës në RTSH teksa deklaroi Kastro Zizo tregon fabulën e këngës së tij: Si u bë Timo Flloko, pjesë e saj. Kanë mbetur edhe dy muaj, por ne duam të kalojmë në çerekfinale. ” Vitor Roke: “Nuk mund t’i bëjmë të gjithë presionin një lojtari të ri, siç bëmë me Lamine Jamal. Ne duhet të punojmë si ekip, të bëjmë një ndryshim në të gjitha fushat e fushës. Në Champions dolëm mirë, por nëntë pikët nga Girona janë për shkak të mungesës së efektivitetit. Nga nesër duhet të rikthehemi në kampionat, do të jetë e vështirë, por do të përpiqemi. Nuk është vetëm faji i Levandovskit apo Rafinjës. Katër netët Fest 62 plot surpriza, këngëtarët më të mirë shqiptarë të ftuar specialë në Festival Umberto Tozzi nuk është i vetmi këngëtar surprizë që do të performojë në Festivalin e 62 të Këngës në Seanca për Fredi Belerin, SPAK: Në WhatsApp premtoheshin “letra greke” Hetimet e Prokurorisë së Posaçme në procesin ndaj kryebashkiakut të zgjedhur të Himarës, Fredi Beleri kanë çuar Sport Shko tek Rtsh Sport “Superkupa, një trofe për t’u fituar” Flamurtari: vjen Batha, ikën Imami, Zogaj e Mrdja Skuadra e Flamurtarit ka bërë goditjen e parë në merkaton e dimrit. Bëhet fjalë për një rikthim dhe pikërisht për Manchester City në finalen e Botërorit për Klube, e pret Fluminense Manchester City do të garojë kundër Fluminense për Botërorin e Klubeve 2023. Pas suksesit të brazilianëve ndaj Al-Ahly, në “Yjet” evropianë zhvlerësohen në Arabi Që nga janari i kaluar, liga e Arabisë Saudite nuk ka reshtur së investuari te lojtarët për të bërë që kampionati i Luis Enrique për Mbappe’: Jemi shumë afër "Unë jam shumë i afërt me lojtarët e mi. Me Kylian, që nga fillimi, ne kemi qenë gjithmonë shumë afër, ai është Dortmund dhe Leipzig ndalojnë, çmenduri 3-3 në Hoffenheim-Darmstadt Java e 16-të e Bundesligës, vetëm një barazim për Borussia Dortmund, 1-1 me Mainz në Signal Iduna Park. Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 7 6 dhj 2023 — Egnatia Partizani Tirana drejtpërdrejt(transmeto*) Teuta Durrës Egnatia drejtpërdrejt live 25 maj(tv-)2023[TRANSMETIM-] Tirana Vllaznia ... “Duhet të forcojmë ekipin”, Çavi për shortin në Champions: Napoli është kampion i Italisë, por ne duam çerekfinalenBarcelona do të presë nesër në Almeria në ndeshjen e vlefshme për raundin e 18-të në La Liga. Në prag të këtij dueli, trajneri Çavi Hernandez doli në konferencën e zakonshme për shtyp. “Ne gjithmonë duam të forcojmë skuadrën dhe duhet të gjejmë pjesët që na mungojnë. Me dëmtimin e Gavit do të duhej dikush me karakteristikat e tij, por është e vështirë. Unë punoj së bashku me Laportën dhe Dekon për të forcuar ekipin”. Napoli në fazën e 1/ 16-ave: “Ata janë skuadra kampione në fuqi e Italisë, nuk e kanë fituar titullin që nga koha e Maradonës. Ata janë në një situatë si e jona, edhe nëse trajneri i vitit të kaluar nuk është më aty dhe tani është Maxarri, i cili është më në mbrojtje. (TRANSMETIM TELEVIZIV***) Egnatia Partizani Tirana [TV-] Dinamo Tirana Kukësi drejtpërdrejt live 13 shtator 202 12 sht 2023 — Tirana Kastrioti_Kruje drejtpërdrejt live[[ Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim ... Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt falas 1 nëntor 2023 31 tet 2023 — [[Futbolli*]==] Partizani Tirana Laçi drejtpërdrejt falas 3 | Grupo [TV DREJTPËRDREJT] Vllaznia Egnatia shiko live 30 prill 2023((FUTBOLLI<)) ... Miss Black Internati Group 2 tet 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË@@) Tirana Laçi shiko live 3 tetor 2023 [Shiko Tv] Vllaznia Partizani Tirana shiko live 14/09/2023 - No2o 23 orë ... Nëse trajneri do të ma shpjegonte Turqi, e bujshme: presidenti i Istanbulspor-it tërheq ekipin nga fusha! E pabesueshme ajo që ndodh në Turqi. Pikërisht në ditën e rifillimit të kampionatit, i pezulluar pas sulmit ndaj arbitrit Meler nga Champions League, ja kush do fitojë sipas inteligjencës artificiale Në finalen e radhës të Ligës së Kampionëve do të përballen Manchester City dhe Bayern Munich". Ky është parashikimi Terror për portierin e PSG-së, sulmohet në shtëpi në sy të fëmijëve Një natë makthi për Alexandre Letellier dhe familjen e tij mes të hënës dhe të martës (18 dhe 19 dhjetor). Dinamo Tirana Egnatia drejtpërdrejt live 16 dhjetor 2023 Fut 4 ditë më parë — Dinamo Tirana Egnatia drejtpërdrejt live 16 dhjetor 2023 Futbolli 4 nën 2023 — Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 5 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• faysal
    faysal
  • Jeffrey Stokes
    Jeffrey Stokes
  • Amirul TeaStole
    Amirul TeaStole
  • Santiago Ward
    Santiago Ward
  • iforitalia
bottom of page