top of page

I for Italia Group

Public·7 members

Cracovia Legia Warszawa gledaj 20 grudnia 2023 online

25 minut temu — Cracovia Legia live na żywo. Cracovia Legia gledaj online 20 grudnia 2023 1 godzinę temu — Legia Warszawa - Cracovia - TRANSMISJA ONLINE I ...

Sa... W całym polskim internecie Skąd wiesz? Gdzie to podali? Koniec wielkiej ery. R. I. P. Szkoda, że takie mu pożegnanie patałachy zgotiwaly W czym Wam trener zawinił?! W tym, że własciciel skąpy?! A trener z dyrektorem ratowal... To wszystko jest już nieważne profesor Janusz Filipiak zmarł niech spoczywa w pokoju Nie wierzę już w ani jedno słowo. Robić a nie pierdolić. Ma Oan dużo do udowdnuenia bo... Konferencja prasowa przed meczem Cracovia – Legia Warszawa / Konferencje prasowe / Piłka nożna / Terazpasy. plPrzedstawiamy retransmisję konferencji prasowej przed zaległym meczem 2. kolejki PKO Ekstraklasa z udziałem trenera Jacka Zielińskiego.. Zaloguj się lub załóż nowe konto. Komentarze Już się słyszy o transferach w innych klubach i to poważnych a u nas jak zwykle cisza i... Glik podnosił ręce do góry, bo myślał, że jest spalony. On tego co obstawiał zostawił n... No niestety powtarza się.... Wracając do pierwszej bramki to Glik odpuścił spokojnie wb... Ty uratowałeś Cracovię z niebytu........ Zasługuje na pomnik przed stadionem! Wcześniej nie chciał-ale teraz w innej sytuacji personalnej w klubie przydałby się. Ja widziałem, że Madejski wyszedł do piłki po dośrodkowaniu i nie złapał, ani nie wypią... JANUSZ NIECH CIE BŁOGOSŁAWI I NIECH DA CI POKÓJ W NIEBIE JESTEŚ WIELKI WSPANIAŁY TWÓRCA... Odnośnie Glika, to zobacz co wyprawiał przy pierwszej bramce i jak załatwił karnego. A... Tak wiemy tyś największy ekspert, tylko ty się znasz. Grają coraz lepiej jak pisałeś tr... Najlepiej sie ogladalo pilke Stawowego, i 1 raz Zielinskiego. Probierz mial wiekszo... Spoczywaj w pokoju Prezesie. Niech ktoś mówi co chce, ale człowiek bardzo zasłużony dla... Piszesz, że Rakoczy zjechał z formą. A jaki zawodnik nie zjechał? Który gra lepiej niż... Masz jedynie rację, że błędem było, iż nie załatwiono jakiegoś środkowego ofensywnego p... dużo literówek zrobiłem ale rudno Już po częściowym opadnięciu emocji przyzna że nie spodziewałem się po dzisiejszym mec... Tak jak pisałem wcześniej widzę analogię do pierwszego spotkania Trenera z Cracovią. LEGIA - CRACOVIA | SKRÓT | 19. kolejka - YouTube - YouTube YouTube YouTube 2:23 YouTube Ekstraklasa 2 dni temu 2 dni temu Legia Warszawa - Cracovia gdzie oglądać? Transmisja na 3 dni temu — Zastanawiasz się gdzie oglądać mecz Legia Warszawa - Cracovia? Transmisja na żywo z tego spotkania PKO BP Ekstraklasy rozpocznie się o ... Cracovia Legia Warszawa transmisja na żywo 20 grudnia 25 minut temu — Cracovia Legia live na żywo. Cracovia Legia gledaj online 20 grudnia 2023 1 godzinę temu — Legia Warszawa - Cracovia - TRANSMISJA ONLINE I ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• faysal
    faysal
  • Jeffrey Stokes
    Jeffrey Stokes
  • Amirul TeaStole
    Amirul TeaStole
  • Santiago Ward
    Santiago Ward
  • iforitalia
bottom of page