top of page

I for Italia Group

Public·22 members

Žalgiris Fenerbahçe izle 20 Aralık 2023 Canlı yayın


19 Kas 2021 — Turkish Airlines EuroLeague'de heyecan devam ediyor. 11. hafta maçında temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko deplasmanda Zalgiris Kaunas ile ...


İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. EK. 1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. (“AJANSSPOR” ve/veya “Şirket” ve/veya “Veri Sorumlusu”) tarafından aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir. AJANSSPOR ayrıca; Üye İçerikleri’ni herhangi bir sebep göstermeksizin reddetme, geciktirme veya yayınlamama haklarına sahiptir. Böyle bir durumda Üye, AJANSSPOR’dan hiçbir talepte bulunmayacağını gayrikabili rücu biçimde kabul etmiştir. 11. Üye; AJANSSPOR Platformları’na ve İçerikler’e elektronik ortamda erişecek olup, Üye’ye fiziksel ortamda bir teslimat yapılmayacaktır. MADDE 6-ÜYE’NİN HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLERİ 6. Üyelik başvurusunda bulunan kişi, fiil ehliyetine sahip olduğunu, akıl sağlığının yerinde olduğunu ve eylemlerinin sorumluluğunu taşımakla yükümlü olduğunu peşinen kabul eder. AJANSSPOR’a vermiş olduğunuz kişisel bilgilerinizin aşağıda açıklanan şart ve sınırlara bağlı kalınarak elde edilebileceğini, kaydedilebileceğini, ilgili mevzuatta öngörülen veya işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza edilebileceğini ve depolanabileceğini, yeniden düzenlenebileceğini, mevzuatın izin verdiği durumlarda ve ölçüde üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini ve aktarabileceğini, sınıflandırabileceğini ve kullanılmasının engellenebileceğini belirtmek isteriz. Üye, AJANSSPOR Platformları’nı kullanırken Türk Ceza Kanunu, Türk Ticaret Kanunu, Borçlar Kanunu, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, Marka, Tasarım ve Patent Haklarının Korunması, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili kanun hükmünde kararnameler ve yasal düzenlemeler, halihazırda yürürlükte olan ilgili her türlü mevzuat hükümleri, Uluslararası Sözleşmeler ile ileride yürürlüğe girecek olan mevzuata ve AJANSSPOR’un AJANSSPOR Uygulaması’na ilişkin olarak yayımlayacağı bildirimlere uymayı kabul eder. MADDE 9- KAMPANYA, ANKET, OYUN VE PROMOSYONLARÜye, AJANSSPOR tarafından sunulan kampanya, anket, oyun ve promosyonlardan AJANSSPOR tarafından belirlenen kullanım/yararlanma koşulları çerçevesinde yararlanabileceğini peşinen beyan, kabul ve taahhüt eder. AJANSSPOR, kampanya, oyun, anket ve promosyon uygulama ve kullanım genel şartlarını her zaman tek taraflı belirleme ve bunlarda tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya, anket, oyun ve promosyonlara katılım Üye’nin inisiyatifindedir. Üye’nin, kampanya, oyun, anket ve promosyonlara katılması halinde elde edilen bilgiler Ajansspor tarafından işlenecektir. AJANSSPOR, kampanya, oyun ve promosyon veya genel uygulamalarında Üye’nin Oyun oynama ve davranış analizlerini dikkate alarak Üye’ye farklı teklifler sunma, uyguladığı bağlılık programlarında bu analizleri belirleyeceği zamanlarda gerçekleştirme ve/veya değişiklik yapma hakkına sahiptir. İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer. İşbu Sözleşme’nin herhangi bir maddesinin kısmen ya da tamamen yetkili mahkeme kararı ile hükümsüz veya geçersiz kılınması halinde, Sözleşme’nin geri kalan tüm hükümleri yürürlükte kalmaya ve uygulanmaya devam edecektir. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme uyarınca Üye’ye sunulan hizmetlerin kapsamı, AJANSSPOR tarafından herhangi bir zamanda ve tek taraflı olarak genişletilebilir yahut daraltılabilir veya hizmetler durdurulabilir. AJANSSPOR bu Sözleşme’de yer alan maddelerde tek taraflı olarak değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu nedenle Üye, işbu Sözleşme ile kendisine sunulan hizmet kapsamının bir taahhüt olmadığını ve değişebileceğini peşinen kabul ve taahhüt eder. AJANSSPOR’un, Üye’nin işbu Sözleşme’yi ihlalinde veya edimlerinden birini yerine getirmekte temerrüdünde herhangi bir itirazda bulunmamış olması, sürekli bir feragat olarak yorumlanamaz. kişilerin haklarına aykırı şekilde kullanması veya AJANSSPOR’un gerekli görmesi halinde üyeliğini gerekçe göstermeksizin sona erdirebilir, Sözleşme’yi feshedebilir. Bu durumlarda AJANSSPOR’un ayrıca hukuki yollara başvurma hakkı saklıdır. Üye’nin üyeliğinin sonlanması halinde; Üye, AJANSSPOR'dan herhangi bir hak ve/veya tazminat talebinde bulunmayacağını peşinen kabul, beyan ve taahhüt eder. Zalgiris Kaunas - Fenerbahçe Beko (86-66) - Maç Özeti 6:16EuroLeague'in 17. haftasında oynanan maçta Zalgiris Kaunas, Fenerbahçe Hafta Özet | Frutti Extra Bursaspor 84-73 Fenerbahçe Beko. Tivibu ...YouTube · S Sport · 5 Oca 2023 Bildirimlere ve yasalara aykırı kullanım sebebiyle doğabilecek hukuki, cezai ve mali her türlü sorumluluk Üye’ye aittir. AJANSSPOR’un bu sorumluluk nedeni ile uğrayacağı her türlü zarar için Üye’ye ferileri ile birlikte rücu hakkı saklıdır. AJANSSPOR, Üye’yi, AJANSSPOR Platformları’ndaki mevcut olan İçerikler’in tek bir kopyasını görüntüleme ve buna erişme konusunda ticari olmayan, yalnızca kendi kişisel kullanımı için yetkilendirmektedir. Fenerbahçe Beko- Zalgiris Kaunas Maçını Canlı İzle (Maç 24 Mar 2023 — Fenerbahçe Beko - Zalgiris Kaunas maçı 24 Mart Cuma günü saat 20.45'te başlayacak. Müsabaka S Sport'ta canlı yayınlanacak. AJANSSPOR bu tür yorum ve içerikleri yayınlamama hakkını saklı tutmaktadır. Bir Üye’nin yanlış ve yanıltıcı bulduğu bilgileri veya yasa dışı aktiviteleri veya tehdit edici davranışları yapmak ve ileri safhaya taşımak yasaktır. c) Yapılan yorumlarda mümkün olduğu kadar yazım ve imla kurallarına önem verilmeli, İçerikler’den sapmayan yorumlar yapılmalıdır. AJANSSPOR Üyeliği süresince, Üye tarafından kullanılacak olan Kullanıcı Adı ve Şifre koruma mükellefiyeti ve Kullanıcı Adı ve Şifre kullanımına dayanan her türlü sorumluluk Üye’ye ait olacaktır. Üye, kendisine ait Kullanıcı Adı ve Şifre’sini gizli tutmakla yükümlü olduğunu bu gizliliğin gerektirdiği tüm tedbirleri almayı kabul ve taahhüt eder. 4: Ticari İleti Onay Metni’nde düzenlenmiştir. AJANSSPOR, tarafından gönderilecek ticari elektronik iletiler Üye’ye push/web push (anlık) bildirim ile iletilebilecektir. Üye, AJANSSPOR tarafından kendisine reklam, pazarlama vb. konularla ilgili gönderilecek her türlü ticari elektronik iletinin gönderimini sona erdirmek için, AJANSSPOR Platformları’ndaki Hesabına giriş yaparak, Hesabım bölümünden “Ticari İleti Almak İstiyorum” seçimini kaldırabilir. Üye, istediği zaman AJANSSPOR Platformları’nda bulunan Hesabına giriş yaparak, Hesabım bölümünden “Ticari İleti Almak İstiyorum” seçeneğini seçerek, reklam, pazarlama vb. konularla ilgili gönderilecek her türlü ticari elektronik ileti gönderimini almayı seçebilir. Fenerbahçe Beko Zalgiris Kaunas (87-79) - YouTube YouTube YouTube 15:42 YouTube NT Basketbol 24 Mar 2023 24 Mar 2023


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page